Oldalhasználati feltételek

Oldalhasználati feltételek

A kertiszobrok.com weboldalakon található tartalom az Ukki Szobor-Gyártó Kft. szellemi tulajdona. 
Az Ukki Szobor-Gyártó Kft. fenntart minden, a kertiszobrok.com weboldalakon közzétett tartalom bármely részének bármilyen módszerrel történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot. A laphoz tartozó tartalmat és a weboldal kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik.
A tulajdonos előzetes, írásos hozzájárulása nélkül tilos a weboldalak egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó, audio- vagy videoanyag, struktúra stb.) feldolgozása és értékesítése. A látogató lap tartalmának egyes részeit - kizárólag saját felhasználás céljából - számítógépére elmentheti vagy kinyomtathatja, de nem jogosult a lap ilyen módon többszörözött részének további felhasználására, terjesztésére, adatbázisban történő tárolására, letölthetővé tételére, illetve kereskedelmi forgalomba hozatalára.
A kertiszobrok.com weboldal szerzői jogvédelem alatt áll, arról bármely részt kivágni, a megcsonkított részt pedig bármely módon újra publikálni tilos. Tilos továbbá az Ukki Szobor-Gyártó Kft. előzetes, írásbeli engedélye nélkül a weboldal tartalmát tükrözni, vagyis bármely más, internetre kapcsolt számítógépen közzétenni, még változatlan fomában is.
A kertiszobrok.com weboldalakról tartalmat átvenni kizárólag a kertiszobrok.com -ra való hivatkozással lehet, azzal a feltétellel, hogy az átvevő nem módosítja az eredeti információt, illetve a kertiszobrok.com  –ra való hivatkozást minden publikálásnál pontosan és jól láthatóan feltünteti.